Монопола в медицината: Фармацевтика ви потдържа болни


Монопола в медицината
Как голямата фармацевтика ви потдържа болни ?

От тежко болен, към отлично здраве, без химически лекарства. Не е ли прекрасно. Просто трябва да разберете как природата работи.

Страдах от пълнота, диабет; страдащ в хронични болки над 10 години. Самообразовах се за опасността на химическите лекарства и трансвформирах живота си. Днес изследванията показват, че съм в съвършенно здраве. Има толкова много информация за това как да се освободите от нуждата от медикаменти и операции, и да заживеете пълноценен живот.

Производителите на лекарства харчат милиярди на година за реклама, която пълни мозъкът ви. Как да се справим с техните пропагандни, фалвиви реклами. Веднъж когато разберем как природата наистина работи и да живеем според тези закони започваме да прозираме истината зад тази фалшива пропаганда. Тогава можем да поемем контрол над живота си и да се освободин от болестите.

Хора, които са били 10-20 години на лекарства, прочитат моята информация и се освобождават от зависимостта от лекарства. Не само се освобождават от хроничните болки, но и от финансовата зависимост от скъпи лекарства. Единствената ми мотивация е да споделя и помогна на хората.



Състоянието с монопола на фармацевтиката над живота на хората е престъпление. Тези които одобряват лекарствата за безвредни, също получават огромни пари. Заговорът е много дълбоко вкоренен в сегашната медицина. Много от тези лекарства и одобрени химикали в хранителната индустрия са много силни причинители на рак и стотици други заболявания.

Но за да се одобри едно лекарство е нужно да покажат само при 5% от потребителите. В действителност мого от рекаламираните лекарства нямат ниакакъв положителен ефект за болшинството от пациентите. Сравнето това с природните добавки, където имате 100% полезен ефект, без вредни странични ефекти. Но от химия се печели повече.

Карат ни да взимаме химикали, които са вредни, и ни правят зависими да ги взимаме през остатъка на живота си. Това наистина е престъпление. Лъжат ни че дадено лекарство е за сърце, но всъщност то въобще не лекува, просто убърква химикалите в организма едностранно. Дори лекарство, като VIOXX (хапче за сърце, открито че причиниява сърдечен удар). След като откриват, че то е толкова токсично и опасно за здравето, че е довело до смъртта на повече Американци от колкото са загинали във Виетнамската война, комисията въпреки това гласува връщането му на пазара. Примери като този са хиляди с медицината. Самата наука зад тези лекарства е напълно лъжлива.

Слагат химия дори в хранителната индустрия. Всеки химически подсладител е много вреден. Множеството химически консерванти също. В същото време, полезни, естествени подсладители не са включени в списъка, за да няма конкуренция за химическите компании.

20% от децата в западните страни са на химически 'ментални' медикаменти. Вещества които си играят с мозъка на децата ни и ги правят пожизнено зависими. Това е огромна индустрия. Всички тези болести не са съществували преди 50 години.

Фармацевтиката е една от най-печелившите индустрии в наши дни. Колкото повече се разраства, толкова повече се нуждае от пациенти. Те са създали множество начини да вербуват пациенти. Диагностицираки даден човек с определено заболяване, от страх той е вербуван да купува предписаните му фармацевтичн продукти. Те потдържат болестите, не ги лекуват. Но ако се появи работещо и евтино лечение, те правят всичко, за да го задушат. Има ужасяващи факти за тази им практика. Това е невероятна корупция.

Ако имаше истинска справедливост, арестите трябваше да започнат веднага в голямата фармацевтика, както и всред подкупените политици и законодатели. Това са хора, отговорни за нещо което можем само да наречем 'убийства'. Това което причиняват техните токсични химикали може единствено да се сравнява с Нацистките експерименти в Германия. Същата липса на етика; същото зло съзнание, същата експлоатация на жертвите им.

Това е мащабна експлоатация на населението от големите фармацевтични компании, без възможност населението да се защити. Те превръщат хората в машини за печалба, експлоатирайки здравето на хората. В същото време влагат много усилия и политическа сила да преследват природноте, работещо лечение.

Знаем че има плодове с невероятно полезно въздействие. И както знаем, те нямат странични ефекти. Дори най-съвременните квантови изследвания показват как наистина трябва да се лекуваме. Прочетете за Квантовото био-енергийно лечение


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...