Раковия тумор: Какво Раковата индустрия не желае да знаете? Болните от рак - лечение и факти

Рак тумор раоков ракови ракова болни лечение онко-болни онко-лечение химио-терапия 
Какво Раковата индустрия не желае да знаете?
Рак тумор раоков ракови ракова болни лечение онко-болни онко-лечение химио-терапия
Около 15 милиона са умряли от рак до сега, за близо 40 години. Всеки ден умират по 1500 души, или половин милион на година. Повече умират от Рак за 3 години, отколкото Американски войници са убити от 200 години насам.

Един от трима ще умре от рак. От времето на 1920 до сега, жизнената продължителност на болните от рак не се увеличила, въпреки милиардите инвестиции. Защо не е намерено разрешение? Какво да кажем за огромните приходи от Рак индустирята?
Печалбите от Раковата индустрия: 
1971 г. - 54 милиона $ 
1982 г. - 231 милиона $ 
1992 г. - 802 милиона $ 
2009 г. - 1.6 милиарда $

Това за тях е огромен бизнес. А знаете ли, че имате по-голям шанс да оцелеете, ако не се подложите на традиционнот лечение с химио-терапия, от колкото да бъдете лекувани? Знаете ли, лечението е задължително. Както и ни задължават да се ваксинираме. Знаете ли че това е част от програмата им за намаляване на населението?



Прочетете: Всяка форма на Рак се лекува за 2-3 седмици

Бях диагностицирана с Рак и трябваше да умра след 3-6 месеца. Но не умрях. Започнах диети. Дъщеря ми питаше, не трябваше ли да си вече умряла. Напротив, скоро отркиха, че вече не съм болна.

Но както открих, ако доктора ми знаеше, че има начини за лечение, и ми бе предложил такива алтернативи. Той скоро щеше да загуби работата си и дори разрешителното, като доктор. Но ако разберете огромните приходи, ще разберете и отговора.

Всъщност е обратното. Настоящите методи за лечение са абсолютно безполезни. Пред съда са показани снимки; детето на алтернативно лечение изглежда прекрасно и жизнено, но след 2 месеца традиционно лечение е направо в ужасно състояние.

Баща ми имаше рак. Казах му, да не ходи на химио-терапия. Но системата го притисна и бе подложен на радиация. След месец беше мъртав. Това разруши имунната му система и той умря.

Но след като традиционната медицина е толкова безполезна, защо не се опитат да разберат нетрадиционните - алтернативни методи, които са успешни. За да разберете, трябва да знаете, какво се случва преди един век.

През 1800-те официалната медицина успява да унищожи алтернативните лечения. Така бизнеса с лекарствата набира скорост. Докторите са подложени на образователни стандарти и регулации, за да бъдат изключени всички отклонения. Само те могат да сертифицират практикуващите доктори.

Така монополите бързо започват да доминират медицинската практика. Всеки който не практикува наложените от тях (фининаново изгодни им) методи е обявен за нелегален и преследван от ситемата. С други думи, всеки който лекува, това което те не могат е моментално атакуван и преследван.

Ако искате да разберете повече за тези и други методи за лечение на рак, свържете се с нас. От нас можете да закупите витамините и добавките необходими за бързо възстановяване, както и да ви свържем със хора, които успешно лекуват рак с най-съвременните методи - дори с лечение на квантово ниво.

Попитайте и за пакети, комбинирано лечение на рак, които атакуват раковото заболяване от няколко, доказано действащи посоки, за да гарантират бързо възстановяване. Не губете време и не се самоубивайте със химио-терапия. От здрав човек тя моментавно ви превръща в пътник. Статистически 95% от смъртните случаи са от токсичната химио-терапия, а не от самия рак. Разберете защо богатите монополи не искат да разберете това. Днес има пре достатъчно информация и факти.
Рак тумор раоков ракови ракова болни лечение онко-болни онко-лечение химио-терапия
Прочетете още:
Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия стик'
Лечение на рак със сода за хляб и кленов сироп

Как да се предпазим и излекуваме от Рак
Принципи на алкално хранене  
 
Рак тумор раоков ракови ракова болни лечение онко-болни онко-лечение химио-терапия
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...