Как се създава безплатно електричество?

Как се създава безплатно електричество?

Електричество може да се произвежда и безплатно, както ще видите при мделите демонстрирани в това видео. В края на 80-те, научните списания в областта на електротехниката предсказваха, че ще бъдем свидетели на “безплатно електричество” в близко бъдеще. Невероятни открития относно природата на електричеството ставаха ежедневно. Коли задвижвани от вода започнаха да се правят дори от любители. Живеем в невероятно време, а какво ли още ни чака в близко бъдеще.



Вижте и този магнитен мотор произвеждащ безплатна енергия



Представете си бъдещето като комбинирате това с магнитните двигатели в следващото видео и все по-често използвания Браунов газ, произвеждан от вода. Прочетете: Кола задвижвана с вода и Как да произведем електричество от вода.



В разстояние на 20 години щяха да се появят автомобили, самолети, филми, звукозапис, телефона, радиото и широко използваеми камери. Викторианската епоха отстъпваше пътя на нещо абсолютно ново. За първи път в познатата ни история, обикновения човек беше подтикнат да съзре една утопична визия на бъдеще, изпълнено изобилно с модерен транспорт, работа, дом и храна за всекиго. Болестите ще бъдат прогонени, също и беднотата. Животът ставаше по-добър и този път за всеки щеше да има “парче от тортата”.

Тогава, какво стана? Къде се дянаха тези революционни енергийни открития всред тази технологична експлозия? Нима цялото въодушевление за “безплатната енергия” в началото на миналия век беше отречено от “истинската наука”?

Ниво на технологията в днешно време

Отговорът на този въпрос е “Не”. Всъщност, вярно е точно обратното. Впечатляващи енергийни технологии бяха разработени редом с другите открития. Оттогава насам, бяха създадени множество методи за произвеждане на енергия при невероятно ниска цена. Но нито една от тези технологии не бе “отворена” за открития пазар като продаваем артикул. Защо се получи така, ще разберем след малко.

Но първо, бих искал да ви опиша няколко от технологиите за “Свободна енергия”, които за момента познавам и които са доказани като съществуващи и работещи отвъд всякакви съмнения. Общото, свързващо всички тези открития е малкото количество енергия необходима за контрол или освобождаване на големи количества различен вид енергия. Много от тях “прихващат” невидимите етерни полета - източник на енергия, удобно игнориран от “модерната” наука.

1. Лъчиста Енергия
Усилващият (Magnifying) предавател на Никола Тесла, Устройството за Лъчиста Енергия на Хенри Морей, ЕМА мотора на Едуин Грей, Testatika Machine на Пол Бауман (продължител работата на Бауман е световно известния и абсолютно безизвестен в България, наш сънародник д-р Стефан Маринов, убит през 1997 г.) - те всичките използват “лъчиста енергия”. Тази натурална енергия (по погрешка наричана “статично” електричество) може да бъде събрана направо от околната среда или извлечена от обикновено електричество по метод, наречен “фракционация” (fractionation). Лъчистата енергия може да извършва същите чудеса, както обикновеното електричество, при цена по-малко от 1% от стойността му. Тя не се държи точно като електричеството и това е допринесло за неразбирането й сред научните среди.

Комуната Methernitha в Швейцария понастоящем има шест работещи (Тестатика) модела на безгоривни, самодвижещи се устройства, които прихващат тази енергия.

2. Мотори с постоянни магнити
Др. Роберт Адамс (Нова Зеландия) е разработил удивителни форми на електрически мотори, генератори и отоплители, които използват постоянни магнити (патентовани под името Admas Motor). Едно такова устройство извлича 100 Вата електричество от източника, генерира 100 Вата за да презареди източника и произвежда 140 BTU топлина за две минути!

Др. Том Бердън (САЩ) има два работещи модела на електрически трансформатор захранен с постоянни магнити. Използва 6 Вата вход за контролиране пътя на магнетичното поле излизащо от постоянните магнити. Чрез прекарване на магнитното поле, първо през една бобина и после през втора, извършвайки това бързо напред-назад като “пинг-понг”, устройството може да произведе 96 Вата без нито една движеща се част. Бердън нарича устройството Неподвижен Електромагнитен Генератор или НЕГ. Жан-Луй Наудин (http://www.jlnlabs.org) е пресъздал устройството на Бердън във Франция. Принципа на този вид устройство е бил първоначално открит от Франк Ричардсън (САЩ) през 1978г. Трой Риид (САЩ) има работещи модели на вентилатор с особена магнитна конструкция, който се нагрява, докато се върти. Нужно е точно същото количество енергия, с което се завърта и обикновен вентилатор. Отвъд тези разработки, множество откриватели съобщават за работещи механизми, които произвеждат въртеливо движение само с постоянни магнити.

3. Механични Отоплители
Има два класа машини, които трансформират малки количества механична енергия в големи количества топлина.

Най-доброто от тези напълно механични разработки е въртящата се цилиндрична система, разработена от Френет (САЩ) и Перкинс (САЩ). При тези машини един цилиндър се върти в друг с разстояние 1/8 инча разстояние между тях. Разстоянието между цилиндрите е изпълнено с течност, като вода или масло, и това е “работната течност”, която се нагрява, докато вътрешния цилиндър се върти. Друг метод използва магнити, монтирани на колело, които създават големи въртеливи течения в алуминиева плоскост, нагрявайки я. Тези магнетични отоплители са били демонстрирани от Мюлер (Канада), Адамс (Нова Зеландия) и Рийд (САЩ).

Всичките системи отдават 10 пъти повече топлина от стандартните методи, използвайки същото количество входна енергия.

4. Супер Ефективна Електролиза
Водата може да бъде разложена на водород и кислород с помощта на електричество. Познатите ни учебници по химия твърдят, че за този процес е нужна повече енергия, отколкото може да бъде покрита от пре-комбниниране на газовете. Това е вярно, но само при най-неефективното й използване.

Когато водата бива бомбардирана със собствената си резонантна честота, използвайки система разработена от Стен Майер (САЩ) и отново, наскоро, от Ксоген Пауър Инк, тя се разпада на газовете водород и кислород с помощта на много малко електрическа енергия. Също, използването на различни електролити (добавки, които правят водата по-добър проводник на електричество) променя ефективността на процеса многократно. Знае се също, че дадени определени геометрични структури и повърхности работят по-добре от други. Приложена за задвижване на двигатели (като вашата кола) при цена, единствено за използваната вода.

Още по-удивителен е факта, че през 1957г. специална метална сплав (позната като нитинол, за която японският концерн “Мазда” е проявил интерес и след почти няколко години икономически и др. удари и заплахи се отказва да проучва!) е била патентована от Фрийдман (САЩ), която спонтанно разлага водата на водород и кислород без нужда от външен електрически източник и без да предизвиква химически промени в самият метал. Това означава на практика, че тази специална смес може да произвежда водород от вода, безплатно.

5. Имплозионни/Вихрови двигатели
Всички индустриално произведени двигатели използват отделянето на топлина за предизвикване на разширяване и налягане, за да извършат работа, както вашият автомобилен двигател. Природата, за да свърши работа, използва обратния процес на охлаждане за да предизвика всмукване и вакуум, както при торнадото.

Виктор Шаубергер (Австрия) е първият построил работещи модели на Имплозионни двигатели през 1930 и 1940г. По-късно, Калум Коутс (Callum Coats) е писал нашироко върху работата на Шаубергер в книгата си Живи Енергии (Living Energies) и в последствие няколко учени са построили работещи модели на Имплозионно-турбинни двигатели. Това са безгоривни двигатели, които произвеждат механична работа от енергия, извлечена от вакуума. Има също и по-прости модели, които използват вихрови движения за да прихванат комбинацията от гравитация и центробежна сила и произведат непрекъснато движение във флуиди.

6. Студен ядрен синтез (Cold Fusion)
През март 1989 двама химици, Мартин Флайшман и Стенли Понс от университета Brigham Young, Юта (САЩ), съобщават че са възпроизвели синтез на атомно ниво с помощта на просто настолно устройство. Преди тях откритието е извършено за пръв път в Япония. Твърденията биват “развенчани” като несъстоятелни и шест месеца по-късно обществеността загубва интерес.

Както и да е, студения синтез e реален. Не само неколкократно е било документирано излъчване на топлина в повече, но е била описана ниско-енергийна трансмутация на атомни елементи, причинявайки дузина най-различни реакции. Тази технология определено може да произведе евтина енергия. Нека скептиците погледнат тук: http://www.jlnlabs.org. По смелите могат да тестват вкъщи, тъй като за експериментът не се изисква кой знае каква техника. Ако има ентусясти, нека пишат!

7. Топлинни помпи използващи слънчева светлина
КПД 8 до 10 се достига лесно с помпи, използващи слънчева енергия. При подобно устройство, топлинната помпа извлича топлина от слънчевия колектор и я прекарва в голям подземен абсорбатор, който остава около 12.78°C; механична енергия бива извлечена при трансфера. Този процес е подобие на този на парния двигател, който извлича механична енергия между бойлера и кондензатора, с разликата, че използва течност, която “ври” при доста по-ниска температура от водната.

Подобна система, тествана през 1970 г., произвеждала 350 hp, измерени с динамометер, в специално създаден двигател от само от 100 квадратни фута (100 фута = 30.48000 метра) слънчев колектор. Количеството енергия, необходимо за задвижване на компресора е било по-малко от 20 hp. Така тази система е произвела над 17 пъти повече енергия от входящата и би могла да захрани малка къща.

В момента съществува топлинна помпа с индустриални размери, построена на север от Кона, Хаваи, която генерира електричество от температурните разлики в океанската вода.

Има десетки други системи, които не съм упоменал. Много от тях са работещи и добре тествани, също както гореспоменатите. Можете да се запознаете с тях в секция "връзки" от тази страница.

Дори и този кратък списък е достатъчен за да ме разберете: безплатната енергия е тук и сега. Тя предлага на света екологически чиста енергия, в изобилие за всекиго, навсякъде. Вижте дори този домашен експеримент за производство на енергия от почвата.



Енергията е наистина навсякъде около нас; във земята, въздуха, водата и светлината. Все повече начини научаваме как да я използваме. Цената за транспорт и производство на почти всичко познато може драматично да падне. Храна ще може да се отглежда в парници през зимата, във всяка точка на планетата.Източникът на безплатна енергия е вътре в нас. Това е вълнението от свободната ни изява. Това е нашата духовно подтиквана интуиция да се изявим без разсейване, заплахи и манипулации. Това е в отворените ни сърца.

В идеалния вариант, безплатната енергия ще е в основата на едно общество, където всеки има достатъчно храна, дрехи, подслон, себестойност и собствено време да съзерцава по-висшето значение на живота. Нима не дължим достатъчно един на друг, за да премахнем страха си и да предприемем действие за сътворяването на това бъдеще за децата ни?

Безплатната енергия е тук. Тя е била тук от десетилетия. Комуникационните технологии и Интернет раздраха тайнственото було, покриващо този забележителен факт. Хора от целия свят започват да изграждат устройства за безплатна енергия за собствена употреба. Банкерите и правителствата не желаят това да се случи, но нямат контрол над него.

Западната и цялата световна цивилизация се спуска стремглаво по спиралата на самоунищожението в морален аспект. Всеобщото разпространение на безплатната енергия може и да спре тази тенденция. Би могло светът и лидерите му да станат доста по-алтруистични, а глобалните проблеми да намерят своето разрешение.

Според много предсказания през 2012 година светът бързо ще започне да се изменя към добро. Хората ще видят зората на света на безплатната енергия.

(статията взаимства цитати от http://energy.tangra.org)

Как да произведем електричество от вода
Юл Браун и Брауновия газ: Кола задвижвана с вода
Проект за световна магистрала
Ще обикаляме земята за 3-4 часа със свръх бързи влакове във вакумни тунели.

Етика на Бъдещия Свят
Как светът ще постигне невероятен технически прогрес на базата на революция на съвестта

Как се създава безплатно електричество? Видео, Технологии, Изобретения, Бъдеще, Безплатно електричество
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...