Юл Браун и Брауновия газ: Кола задвижвана с вода

Юл Браун и Брауновия газ: Кола задвижвана с вода

Живеем в изумително време. Много хора саморъчно правят автомобилите си на вода. Други са направили и къщите си с отопление на Браунов газ. Вижте видеата и обясненията и сами се убедете.

Юл Браун е създателят на Браунов газ - гориво от вода. Брауновият газ е удивително откритие. Приложенията на Брауновия газ са направо зашеметяващи. Неговата кола се движи с вода - с 3.78 литра вода и две батерии изминава 1600 км. Днес вече това се прави от много любители в техните гаражи. Някои са навъртяли хиляди километри, на нищо друго освен вода. Поразително!


Добавянето на HHO газ към тези автомобили води до незабавно подобрение в разхода на гориво. Няма специални устройства или изисквания, за вграждането на HHO системата в тези автомобили, но за да се подобри икономията на гориво дебита на горивната помпа трябва да бъде настроен съобразно условията за получаване на новата въздушно-горивната смес.


Как се създава Браунов газ от вода?

Той е създаден на принципа да се раздели водата на съставните и части и след това те отново да се свържат в подходящо съотношение, така че да могат да горят "мирно и тихо" и да отделят енергия, без да предизвикват експлозия.


Най-просто, сложете лъжица сол в контейнер с вода и пуснете 9 волтова батерия вътре. Веднага ще започне да се отделя Браунов газ. Толкова е просто! Днес много хора си правят сами Сухи НОО генератори.


Какви са приложенията на Брауновия газ?

Освен че много хора саморъчно започват да правят автомобилите си на вода, вече мнзина са направили и къщите си с отопление на Браун газ. Също така можете да си произвеждате Браунов газ и да си направите горелка, с която да правите заварки.


Tази технология може да се използва за производство на електрическа енергия за дома. Ако всички тези твърдения са точни, тази технология може да реши енергийната криза. Тя може да произвежда движеща сила за превозни средства и електрическа енергия за домовете. Това може бързо да сложи край на зависимостта на света от изкопаемите горива.


Какви са ползите на новата технология?

- чист въздух;
- чиста вода;
- чиста енергия;
- чиста храна.

Клюка от някои клиенти е, че тази система (поне в някои превозни средства) произвежда увеличаване на ефективността близо до 90% (почти удвояване на пробег). Ако е така, може да се чувстват необходимостта Все още препоръчват да се мълчи за истинския потенциал на комплекта на Фреди, за да се избегне опреследване от тези, твърди той, които вече са се опитали да го убият. В близко бъдеще може да се създадът и още по-ефективни генератори на Браун газ.

Той твърди, че е задвижван с HHO газ неговия Dodge пикап от 2004 г. е направил 3000 мили пътуване, използвайки нищо друго освен HHO газ, генериран на борда с Stanley Meyers тип система на електролиза , която очевидно впряга енергия от околната среда, за да придобият необходимата мощност. А миналия месец, той твърди, че вече е навъртял почти 9.000 километра, на нищо друго освен вода.



Тази технология ще позволи на превозните средства да се зареждат само с вода. Малко количество (2%) на горивото могат да се добавят, за да се предотврати корозия на някои части на двигателя.

Прочетете още: Бъдещия Свят и етиката


Схеми: Как да си направите сами?

Технологията не е толкова сложна и може да се направи и с подръчни матеряли. Това видео дава някои указания:




Ако искаш да увеличиш производството на Браунов газ, добавяш няколко буркана:



Както обяснява видеото, трябва да има къде да отива по-високата компресия, както и възможност за охлаждане. По-новото поколение "Сухи генератори" разрешават проблема с нагряването и изпаряването на водата.



В този случай разделянето става след нагряване с магнитна пръчка. С времето се откриват все по-добри решения. Какво ли можем да очакваме след няколко години? Особенно ако големите фирми започнат изследвания и производство.



Може би един от резултатите от разкриването на тази информация ще бъде хората да осъзнаят, че ние никога не сме имали нужда от икономика базирана на петрол. Тази технология съществува и се знае от много дълго време, но е била потискана отново и отново.

Проект за световна магистрала
Ще обикаляме земята за 3-4 часа със свръх бързи влакове във вакумни тунели. Юл Браун и Брауновия газ: Кола задвижвана с вода
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...